جلوگيري از پيري زودرس پوست با مصرف سبوس برنج

اسيدهاي چرب موجود در روغن برنج به سلول‌هاي شاخي و مرده سطح پوست متصل شده و آن‌ها را به آرامي از روي پوست برمي‌ دارد. اين امر باعث مي‌ شود پس از ماساژ ملايم صورت با روغن برنج، پوست شما کاملاً صاف و نرم و براق شود

به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از سينانيوز، دکتر کوروش جعفريان متخصص تغذيه و عضو هيئت علمي دانشگاه تهران در خصوص اثرات مثبت مصرف سبوس برنج بر پوست و مو بيان کرد: «ترکيبات فيتواسترول‌ها، توکوترينول‌ها و توکوفرول‌ها به همراه ويتامين (اي) موجود در سبوس برنج آنتي اکسيدان‌هاي بالايي هستند که داراي خواص ضد سرطاني بوده و از ابتلا به بسياري از سرطان‌ها مي‌تواند جلوگيري نمايد.»

وي ادامه داد: «اين ترکيبات به همراه ويتامين (e) در سلامت پوست نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد و داراي خاصيت ضد پيري و چروکيدگي براي پوست است و مي‌تواند از پيري زود رس پوست جلوگيري نمايد. که اين ترکيبات در تهيه برخي از ماسک‌ها نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.»

اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران در خصوص ارتباط ارتقاء سلامت پوست و مصرف سبوس برنج افزود: «سبوس برنج رطوبت پوست را حفظ مي‌نمايد که از خشکي و ترک و آسيب رسيدن به پوست جلوگيري مي‌کند. مصرف اين ماده مغذي سلول‌هاي مرده پوست را از بين مي‌برد. اسيد سيتريک موجود در سبوس به رشد سلول‌هاي پوست کمک مي‌کند و به علت دارا بودن ويتامين  براي رشد مو بسيار موثر است.»

وي در پايان خاطر نشان کرد: «توصيه مي‌شود افراد دو قاشق مربا خوري سبوس برنج را در غذاي خود اضافه نمايند. مصرف بيش از حد سبوس فرد را دچار انسداد روده مي‌نمايد. فيبر خاصيت جذب بالايي دارد، در صورت مصرف سبوس و هر ماده غذايي که مقدار فيبر بالايي دارند بايد دقت شود که مقدار زيادي مايعات (آب) مصرف شود.»