كشف ژن افزايش كيفيت برنج باسمتي توسط دانشمندان چيني

کارشناسان "آکادمی علوم چین" اعلام کردند که قادرند کیفیت و میزان برداشت برنج پاکستان را تا ۱۴ درصد افزایش دهند.

به گزارش جهان به نقل از فارس  این متخصصان با تحقیق درباره برنج "باسمتی" که از مارک‌های معروف برنج پاکستانی در سراسر دنیا است اعلام کردند که با توجه به تقاضای روز افزون این برنج حاضرند تولید این محصول را افزایش دهند.

طبق گزارش آکادمی علوم چین، دانشمندان چینی موفق به کشف ژنی در برنج باسمتی شده‌اند که با کمک آن می‌توان رنگ برنج را شفاف‌تر کرده و اندازه آن را نیز افزایش داد.

به گزارش شبکه خبری "جیو" پاکستان، دانشمندان چینی معتقدند حتی می‌توان مقدار نشاسته موجود در برنج را نیز برای رساندن به کیفیت مطلوب تغییر داد.

با اینکه ژن مورد نظر در برخی اقسام برنج چینی نیز یافت می‌شود اما برنج پاکستانی دارای ژن مطلوب‌تری می‌باشد.

استفاده از ژن برنج باسمتی، میزان محصول برنج چینی را افزایش نمی‌دهد و تنها کیفیت آن را بالا می‌برد.