۱۳۹۸/۰۶/۰۹
بازدید مسئولین قرارگاه محرومیت‌زدایی و دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران از موسسه تحقیقات برنج كشور

بازدید مسئولین قرارگاه محرومیت‌زدایی و دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران از موسسه تحقیقات برنج کشور

صبح روز شنبه 9 شهریور ماه 1398 سردار ضیاءالدین حزنی دبیر محترم قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشور به‌همراه مدیران مرکز امنیت غذایی و کشاورزی دانشگاه جامع امام حسین (ع) به‌همراه آقای امیراحمدی از مسئولین مرکز راهبردی سپاه پاسداران، سرهنگ عاشوری جانشین فرماندهی سپاه استان گیلان و سرهنگ بایرامی مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان از فعالیت‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات برنج کشور بازدید نمودند.

خانم دکتر حسینی ریاست موسسه ضمن خیر مقدم به حضار خلاصه‌ای از فعالیت‌های تحقیقاتی موسسه در طی 4 دهه گذشته در زمینه‌های گوناگون مخصوصا جدیدترین ارقام معرفی‌ شده توسط موسسه از جمله گوهر، گیلانه، رش، تیسا و آنام و خصوصیات هر کدام را ارائه نمودند.

ایشان به همکاری‌های موسسه با بسیج مهندسین کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی گیلان در قالب طرح همگام با کشاورز که امسال 12000 کشاورز را تحت پوشش قرار داده است نیز اشاره نمودند. در ادامه مهندس الماسی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، سرهنگ عاشوری، دکتر علاءالدینی، دکتر شهدی و سرگرد مرادی، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه دادند.

سردار حزنی دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران کشور با تشکر از فعالیت‌های چشمگیر همه حضار خصوصا موسسه تحقیقات برنج کشور بیان داشتند امروزه جنگ‌های نظامی برای همه کشورها حتی کشورهای پیشرفته بسیار پرهزینه است به همین دلیل کشورها به جنگ‌های اقتصادی روی آورده‌اند. لذا امنیت غذایی امروزه بسیار پراهمیت‌تر از گذشته نقش‌آفرینی می‌کند و در این میان محصول استراتژیک برنج در کنار گندم، دانه‌های روغنی و دام سبک از مهم‌ترین پروژه‌های این قرارگاه می‌باشد. در انتها حضار از مزارع تحقیقاتی و تولید بذر برنج بازدید نمودند.

روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور