۱۳۹۸/۰۷/۱۴
برگزاری كارگاه آموزشی " روش‌های نوین پیش‌آگاهی آفات و استفاده از آن در مدیریت تلفیقی" در موسسه تحقیقات برنج كشور

برگزاری کارگاه آموزشی " روش‌های نوین پیش‌آگاهی آفات و استفاده از آن در مدیریت تلفیقیدر موسسه تحقیقات برنج کشور

کارگاه آموزشی با عنوان: روش‌های نوین پیش‌آگاهی آفات و استفاده از آن در مدیریت تلفیقی، از روز یکشنبه مورخ 14 تا سه‌شنبه 16 مهرماه سالجاری به مدت سه روز در سالن اندیشه موسسه تحقیقات برنج کشور در حال برگزاری می‌باشد.

آقای دکتر مهدی جلائیان محقق موسسه تحقیقات برنج کشور و خانم دکتر صدیقه موسی‌نژاد عضو هیات علمی دانشگاه گیلان مطالبی را در خصوص مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌های گیاهی بیان می‌نمایند.

در این کارگاه کارشناسان موسسه تحقیقات برنج کشور، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان و کارشناسان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی حضور دارند.

موسسه تحقیقات برنج کشور