عنوان گروه خبري / اخبار موسسه تحقیقات برنج کشور .
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۷
ارایه سخنرانی در دهمین سمپوزیوم بین‌المللی كشاورزی در بوسنی و هرزگوین
ارایه سخنرانی در دهمین سمپوزیوم بین‌المللی کشاورزی در بوسنی و هرزگوین
آقای دکتر علیرضا علامه عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی موسسه تحقیقات برنج کشور،  در دهمین سمپوزیوم بین‌المللی کشاورزی که در کشور بوسنی و هرزگوین برگزار شد با ارایه یک سخنرانی و یک پوستر شرکت نمود. دو مقاله ایشان با عنوان "Rice losses characteristics in various harvesting methods" به صورت شفاهی و دیگری با عنوان " Harvest time impact on shattering habit and milling quality" به صورت پوستر ارایه شدند. این سمپوزیوم با شرکت بیش از 80 کشور و ارایه حدود 1000 مقاله به صورت شفاهی و پوستر در زمینه‌های گوناگون کشاورزی و منابع طبیعی به میزبانی دانشگاه کشاورزی سارایوو و مشارکت موسسه کشاورزی مدیترانه‌ای باری (ایتالیا) و دانشکده کشاورزی دانشگاه بلگراد (صربستان) و همکاری دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی از سراسر دنیا به مدت 4 روز از تاریخ 2 اکتبر لغایت 6 اکتبر برگزار شد.

موسسه تحقیقات برنج کشور
امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱