• ساعت : ۹:۴۳:۲۹
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 16
استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج (نشریه شماره 29)

استفاده از روش میلگارد در ارزیابی خواص حسی برنج  (نشریه شماره 29)

نگارنده: دکتر فاطمه حبیبی و کبری تجددی طلب

علاقمندان برای تهیه‌ی نشریه‌ی فنی (هاردکپی) فوق می‌توانند به یکی از روش‌های زیر اقدام کنند:

1- هماهنگی با سرکار خانم حمیدزاده، مسئول کتابخانه‌ی موسسه تحقیقات برنج کشور (شماره تلفن: 33690052-013 داخلی 223)

2- مکاتبه به آدرس: رشت، کیلومتر 5 جاده تهران، موسسه تحقیقات برنج کشور، واحد انتشارات، صندوق پستی: 1658؛ کد پستی: 13475-41996

3- مکاتبه با ایمیل: entesharat.rrii@yahoo.com

* برای دریافت فایل pdf نشریه روی علامت پیوست (بالا سمت چپ) کلیک کنید*

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.3.12.0
    V5.3.12.0