دستورالعمل پخت برخی ارقام محلی و اصلاح شده برنج مازندران (نشریه شماره 36)
نگارندگان: مهندس ناهید فتحی، دکتر عاصفه لطیفی، مهندس فاطمه توسلی و دکتر مرتضی نصیری
علاقمندان برای تهیهی نشریهی فنی (هاردکپی) فوق میتوانند به یکی از روشهای زیر اقدام کنند:
1- هماهنگی با سرکار خانم حمیدزاده، مسئول کتابخانهی موسسه تحقیقات برنج کشور (شماره تلفن: 33690052-013 داخلی 223)
2- مکاتبه به آدرس: رشت، کیلومتر 5 جاده تهران، موسسه تحقیقات برنج کشور، واحد انتشارات، صندوق پستی: 1658؛ کد پستی: 13475-41996
3- مکاتبه با ایمیل: entesharat.rrii@yahoo.com
* برای دریافت فایل pdf نشریه روی علامت پیوست (بالا سمت چپ) کلیک کنید*