چاپ نشریه شمارهی 44 با عنوان: "دستورالعمل پخت سه رقم جدید برنج (گیلانه، رش و آنام)"
در ادامهی چاپ نشریات فنی توسط شورای انتشارات موسسه تحقیقات برنج کشور، چهل و چهارمین شمارهی نشریه با عنوان "دستورالعمل پخت سه رقم جدید برنج (گیلانه، رش و آنام)" به چاپ رسید. این نشریه که به صورت سیاه و سفید و در 12صفحه به چاپ رسیده است با قیمت هشت هزار تومان از هم اکنون آمادهی فروش میباشد. علاقمندان برای تهیهی نشریه میتوانند به یکی از روشهای زیر اقدام کنند:
1- هماهنگی با سرکار خانم حمیدزاده، مسئول کتابخانهی موسسه تحقیقات برنج کشور (شماره تلفن: 33690052-013 داخلی 223)
2- مکاتبه به آدرس: رشت، کیلومتر 5 جاده تهران، موسسه تحقیقات برنج کشور،دبیرخانهی شورای انتشارات، صندوق پستی: 1658؛ کد پستی: 13475-41996
3- در صورت تمایل به دریافت فایل PDF نشریه میتوانید از طریق تالار ترویج و فنون کشاورزی به آدرس http://www.agrilib.ir اقدام نمایید.
انتشارات موسسه تحقیقات برنج کشور