عنوان : برگزاری پنل تخصصی با عنوان (خالص‌سازی توده‌های محلی برنج و نقش آن در خلوص برنج سفید) توسط موسسه تحقیقات برنج كشور
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۲ 
ساعت : ۸:۵۳:۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برگزاری پنل تخصصی با عنوان (خالص‌سازی توده‌های محلی برنج و نقش آن در خلوص برنج سفید) توسط موسسه تحقیقات برنج کشور 

این پنل در تاریخ ۲۰ اردیبهشت سال ۹۷ در حاشیه نمایشگاه تخصصی برنج در منطقه آزاد انزلی برگزار شد. در این نشست تخصصی رییس موسسه، معاونین، مدیر عامل خوشه صنعتی برنج، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مدیر دفتر صنایع سازمان جهاد کشاورزی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، رییس و اعضای اتحادیه شالیکوبی‌های استان‌های گیلان و مازندران و برخی بازرگانان برنج حضور داشتند. در این نشست در خصوص چگونگی خالص‌سازی توده‌های محلی برنج در گیلان و مازندران توضیحاتی داده شد. بازرگانان و کارخانه‌ داران همگی بر لزوم خالص‌سازی توده‌ها و حذف بذر سایر ارقام از توده‌های مرغوب اذعان داشتند و تاکید کردند که ضریب نفوذ بذر خالص اضافه شود. مدیر شرکت خدمات حمایتی در خصوص بذر و چگونگی فرآوری، بسته بندی و توزیع آن توضیحاتی دادند و مدیر زراعت هم با تاکید بر لزوم خالص‌سازی در مورد ارقام محلی و تنوع آن‌ها صحبت کردند. بحث‌های تخصصی و فنی در خصوص مشکلات شالیکوبی‌ها با برنج‌های ناخالص و تهیه بذر نیز انجام شد.

در نهایت ضمن استقبال افراد از برنج خالص هاشمی و طارم و لزوم تولید بذر این ارقام در سطح وسیع‌تر، با توجه به نقش مهم بازار بر استقبال از ارقام جدید مقرر شد موسسه با اتحادیه شالیکوبی استان‌های گیلان و مازندران در خصوص معرفی ارقام در دست معرفی نشستی داشته باشد و بازار برنج سفید آن‌ها پایش شود. همچنین خالص‌سازی توده‌هایی که سال‌هاست فراموش شده‌اند ولی به نظر می رسد بازار خوبی دارند مثل ( دم زرد، دم سرخ و حسنی) در دستور کار قرار بگیرد. 

هدف از تشکیل این نشست و بازدیدهایی که از این به بعد از کارخانجات شالیکوبی و واحدهای بسته بندی و فروش برنج انجام می شود، بررسی مسائل و مشکلات بازار برنج و برنامه‌ریزی بر اساس آن می‌باشد. دیدار بی‌واسطه با بازرگانان و کارخانه‌داران ایده‌های جدیدی را برای معرفی ارقام برنج در اختیار محققان قرار می‌دهد.

روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور 


نمایش تعداد بازدیدها : 37

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر
 

DOURAN Portal V4.0.4.0

V4.0.4.0