• تاريخ :
     ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
برگزاری اولین كاروان سراسری محققان معین

برگزاری اولین کاروان سراسری محققان معین

اولین کاروان سراسری محققان معین سازمان جهاد کشاورزی گیلان با هدف بررسی علمی، فنی و میدانی مسائل دانش کشاورزی و منابع طبیعی در سطح جوامع محلی در روز سه‌شنبه مورخ 17 بهمن 1402 در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد و محققان معین موسسه تحقیقات برنج کشور به‌همراه 7 مرکز و موسسه تحقیقاتی دیگر در این کاروان حضور داشتند. در ابتدا آقای دکتر مژدهی رییس مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج استان توضیحاتی در خصوص وظایف و مسئولیت‌های محققین معین استان بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر صبح زاهدی دبیر محققین معین استان، گزارش سالانه عملکرد مراکز و موسسات تحقیقاتی را ارایه دادند. سپس آقای دکتر صالح محمدی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، ضمن توصیه به ارتباط مستمر با دانشگاه و مراکز علمی، نگاه همراه با علم و دانش در بخش کشاورزی و امنیت غذایی را نجات‌بخش تولیدکنندگان دانستند و هدف از برگزاری این کاروان را تحقق برنامه‌های مدیریت دانش که از اهداف طرح نظام نوین ترویج کشاورزی است، بیان نمودند. محققان معین با همکاری و هماهنگی مستمر با مروجین پهنه و کارشناسان بخش اجرا ماموریت انتقال دانش را بر عهده دارند و طرح نظام نوین ترویج به‌منظور مداخله‌گری فعال ترویج در نظام تولید کشاورزی و منابع طبیعی برای افزایش دانش فنی و تخصصی کاربردی کارشناسان و همچنین بهره‌گیری از رویکردهای ترویجی مطلوب به‌منظور ارتقاء مهارت‌های فنی و مدیریتی بهره‌برداران تدوین و اجرا می‌شود. در خاتمه با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان و روسای موسسات و مراکز تحقیقاتی از دبیران محققین معین استان از جمله خانم دکتر خزائی دبیر محققین معین موسسه تحقیقات برنج کشور تقدیر شد.

موسسه تحقیقات برنج کشور

6.1.15.0