• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۶/۰۹
  • تعداد بازدید : 161
بازدید هیئت مالزیایی از ایران با هدف همكاری مشترك بین موسسه تحقیقات برنج ایران و مالزی

بازدید هیئت مالزیایی از ایران با هدف همکاری مشترک بین موسسه تحقیقات برنج ایران و مالزی

روز چهارشنبه مورخ 7 شهریور ماه 1403 در اولین روز ورود هیئت مالزیایی آقای دکتر الکسین سونیان رئیس مرکز تحقیقات برنج و اراضی شالیزاری مالزی و آقای دکتر زکی‌ بن‌موسی پژوهشگر ارشد به‌زراعی آن مرکز به ایران، بر اساس برنامه‌ی پیش‌بینی شده ابتدا در سازمان جهاد کشاورزی نشستی با حضور آقای دکتر صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و معاونین و مدیران آن سازمان، خانم دکتر حسینی رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور، معاونین و مدیران موسسه برگزار شد.

این دیدار به‌منظور ایجاد همکاری مشترک بین ایران و مالزی در زمینه برنج و استفاده از توانمندی‌های دو کشور در امور پژوهشی برگزار شد.

در این نشست ابتدا خانم دکتر حسینی رئیس موسسه ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان در خصوص اهمیت تولید برنج در ایران مطالبی را بیان نمودند. سپس آقای دکتر صالح محمدی در خصوص پتانسیل استان گیلان در بخش کشاورزی و خصوصا برنج گزارشی ارائه دادند. ایشان به ارتباط و هماهنگی بین تحقیقات و سازمان جهاد کشاورزی گیلان را موثر دانستند و ابراز امیدواری کردند که همکاری مشترک بین ایران و مالزی در افزایش تولید برنج کشور مفید باشد. در ادامه مهمانان جهت ادامه ی بازدید و تبادل اطلاعات در موسسه تحقیقات برنج کشور حضور یافتند و جلسه‌ای در دفتر ریاست موسسه برگزار شد. جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن و سرود دو کشور آغاز شد.

خانم دکتر حسینی در مورد برنج و چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو در زمینه روابط بین‌الملل مطالبی را ارائه نمودند. در ادامه خانم دکتر تجددی‌طلب معاون پژوهشی موسسه و آقای دکتر خسروی معاون موسسه در مازندران گزارشی از فعالیت‌های محققین موسسه که در راستای بهبود امنیت غذایی به‌وسیله‌ی افزایش دانش و تکنولوژی انجام شد را بیان کردند.

خانم دکتر حسینی ابراز امیدواری کردند که گسترش همکاری بین دو کشور منجر به دستیابی به اهداف مهمی مانند امنیت غذایی، سلامت غذایی و تولید پایدار باشد. در ادامه‌ بازدیدهایی از مراکز تولید بذر طبقات مادری و گواهی شده نیز انجام شد.

موسسه تحقیقات برنج کشور

6.1.15.0