برگزاری سخنرانی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور بهمناسبت هفته پژوهش
در راستای گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، سخنرانی علمی با عنوان: معرفی مزایای تغذیهای برنج قهوهای و تاثیر انواع فرآوری برکیفیت آن توسط خانم دکتر فاطمه حبیبی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج کشور در روز چهارشنبه 28 آذرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این سخنرانی که با حضور معاونین، روسای بخشها و جمعی از همکاران موسسه برگزار شد، خانم دکتر حبیبی مطالبی در خصوص برنج قهوهای، خواص درمانی آن و نقش آن در کاهش ضایعات در فرایند تولید ارائه کردند. ایشان همچنین بیان کردند که برنج قهوهای به عنوان برنج سبوسدار شناخته میشود که فقط پوسته آن جدا شده و لایه بیرونی یا سبوس همچنان حفظ میشود. مصرف برنج قهوهای میتواند مزایای سلامتی بالقوهای مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، ضد سرطان و پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی داشته باشد. این نوع برنج میتواند به عنوان یک انتخاب هوشمند برای کسانی که به سلامتی خود اهمیت میدهند، مورد استفاده قرار گیرد.
موسسه تحقیقات برنج کشور