• ساعت : ۱۱:۵۲:۲۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۶/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 17
روش‌های تشخیص خلوص و كیفیت ارقام برنج (نشریه شماره 50)

روش‌های تشخیص خلوص و کیفیت ارقام برنج (نشریه شماره 50)

 

نگارندگان: مهندس ناهید فتحی، دکتر علیرضا نبی‌پور

 

علاقمندان برای تهیه‌ی نشریه‌ی فنی (هاردکپی) فوق می‌توانند به یکی از روش‌های زیر اقدام کنند:

1- هماهنگی با سرکار خانم حمیدزاده، مسئول کتابخانه‌ی موسسه تحقیقات برنج کشور (شماره تلفن: 33690052-013 داخلی 223)

2- مکاتبه به آدرس: رشت، کیلومتر 5 جاده تهران، موسسه تحقیقات برنج کشور، واحد انتشارات، صندوق پستی: 1658؛ کد پستی: 13475-41996

3- مکاتبه با ایمیل: entesharat.rrii@yahoo.com

*برای دریافت فایل pdf نشریه روی گزینه‌ی "فایل الحاقی"  کلیک کنید*

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.0.3.0
    V6.0.3.0