• کشاورزی دانش بنیان و بهره‌ور، الهام بخش ما برای جهش تولید با مشارکت مردم
  • یک قرن تلاش و نوآوری در کشاورزی ایران و پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
  • کشاورزی دانش بنیان و بهره‌ور، الهام بخش ما برای جهش تولید با مشارکت مردم
  • یک قرن تلاش و نوآوری در کشاورزی ایران و پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
  • کشاورزی دانش بنیان و بهره‌ور، الهام بخش ما برای جهش تولید با مشارکت مردم
  • یک قرن تلاش و نوآوری در کشاورزی ایران و پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
  • کشاورزی دانش بنیان و بهره‌ور، الهام بخش ما برای جهش تولید با مشارکت مردم
  • یک قرن تلاش و نوآوری در کشاورزی ایران و پنجاهمین سال تاسیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
rrii1403.pngfinal logo farsi jpg.jpg


هجدهمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران


web-design


ستاد خبری
ستاد خبری

نظر سنجی
اطلاعات شخصي
جنسيت  :
مرد زن
وضعيت تاهل : 
متاهل مجرد
سن : 
تحصيلات : 
شغل : 

چطور با سایت ما آشنا شدید؟

ارسال


تازه های خبر
دسته بندي اخبار 
برگزاری جلسه پدافند غیرعامل در موسسه تحقیقات برنج كشور
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۳/۰۷/۱۵ 
 | 
تعداد بازدید : ۳
نهمین شماره پیاپی (دوره پنجم، شماره اول) مجله ترویجی شالیزار منتشر شد.
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ 
 | 
تعداد بازدید : ۵۷
برگزاری دوره آموزشی توسط عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات برنج كشور
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ 
 | 
تعداد بازدید : ۱۰۲
تجلیل از رئیس سابق بخش فنی مهندسی موسسه تحقیقات برنج كشور
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ 
 | 
تعداد بازدید : ۲۱۲
برگزاری جلسه داخلی بخش تحقیقات فنی و مهندسی
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ 
 | 
تعداد بازدید : ۱۰۳
صفحه1از245123456...245.بعدي.برو

تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ 
 | 
تعداد بازدید : ۱۹۱
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۲/۰۷/۲۴ 
 | 
تعداد بازدید : ۳۷۴
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۲/۰۷/۱۷ 
 | 
تعداد بازدید : ۳۲۴
صفحه1از21123456...21.بعدي.برو
تاريخ وقوع :
 ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ 
 | 
تعداد بازدید : ۴۰۵
صفحه1از36123456...36.بعدي.برو
نشریات فنی و دستورالعمل ها
دسته بندي اخبار 

اطلاعات تماس
نشانی: رشت، کیلومتر 5 جاده رشت به تهران
کد پستی: 4199613475
صندوق پستی: 1658
تلفن: 33690836-013    33690995-013     33690052-013
دورنگار: 33690051-013
تماس با ما

6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0